Minä, lyhyesti

Olen junantuoma viialalainen jo reilun kymmenen vuoden kokemuksella. Perheeseemme kuuluu lisäkseni puolisoni ja kolme teini-ikäistä lasta sekä muutama kissa ja koira. Siksi luonto on yksi tärkeimmistä asioista minulle.

Maallemuuttajasta sukeutui kunnon kaupunkilainen, kun Akaa perustettiin. Alusta saakka olen ollut mukana kunnallispolitiikassa ja edelleenkin suuri kiinnostukseni on päästä vaikuttamaan, miten omaa kotikuntaamme ylläpidetään. Kaudet tarkastuslautakunnassa ovat opastaneet kunnan hallinnon ja päätöksenteon malleihin.

Tuleva kausi on suurten muutosten kausi ja meistä kunnan asukkaista pitäisi löytää yhteinen tahto vahvistaa oman kuntamme identiteettiä. Vaikka äänestäjä käyttää ääntään vain vaalipäivänä, kuntalaisen äänen pitää kuulua koko valtuustokauden ajan. Erilaisten asukkaiden tarpeet täyttävä ja viihtyisä, hyvin hoidettu kunta houkuttaa uusia asukkaita ja yrityksiä.

Kommentointi on suljettu.